No Lumits is een spetterend evenement waar teams het tegen elkaar opnemen. Tien proeven lang strijden ze om de overwinning.  Slecht één groep kan naar huis met de felbegeerde medaille. Acht van de uitdagingen worden aangegaan op luchtkastelen. Daarnaast zullen er ook proeven zijn die we zelf in elkaar steken. Samenwerking, creativiteit, snelheid, lenigheid,.. ze komen allemaal aan bod!  Uiteraard staat plezier maken op de eerste plaats.  

Iedereen, vanaf de leeftijd van 8 jaar kan meedoen aan dit supertoffe evenement. Meer dan 300 deelnemers verdeeld over 2 dagen strijden in teams van 6-10 (kids) en 6-8 (volwassenen) voor de overwinning, aangemoedigd door familie, vrienden of collega’s. De proeven staan overzichtelijk opgesteld, waardoor het publiek een duidelijk overzicht heeft op het terrein. Op deze manier kan iedereen zijn favoriet luidkeels toejuichen.  

Er zal ook allerlei randanimatie aanwezig zijn. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om iets te eten en te drinken. Dit alles verloopt in een gezellige en sportieve sfeer. 

No Lumits gaat door op zaterdag 19 en zondag 20 mei 2018 aan het Schulens meer.

 

Kidsdag (8-15j)

- zaterdag 19 mei 2018 van 13u-18u

- teams van min 6 en max 10 personen

- leeftijdscategorieën: 8-11j of 12-15j

- inschrijvingsgeld is 140€ (waarvan 40€ drank- en eetbonnen) per team

 

Volwassenen (vanaf 16j)

- zondag 20 mei 2018 van 10u-17u

- teams van min 6 en max 8 personen

- leeftijdscategorie: vanaf 16 jaar

- inschrijvingsgeld is 170€  (waarvan 50€ drank- en eetbonnen) per team

 

Inschrijven via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met de vermelding van teamnaam en al de namen van de deelnemers!