// Waarom  trainen met de Wav-e?

Omdat je snel resultaat wilt! EMS (Electric Muscle Stimulation) trainingen zijn zeer effectief en zorgen er in een korte tijd voor dat jij resultaten behaald! Of het nu gaat om afvallen, sterker worden of je last hebt van reumatische klachten, je kan terecht bij Wav-e Studios. Dankzij deze revolutionaire techniek train je alle spiergroepen tegelijkertijd waardoor je effectief en efficiënt traint. Dankzij de EMS techniek wordt de spier tot diep in de vezels gestimuleerd, veel dieper dan bij traditionele fitnessoefeningen, waardoor resultaat snel behaald wordt.

// Hoe functioneert de Wav-e ?

                             Innovatieve manier van trainen.

Het Wav-e systeem is een geïntegreerde en complete set van componenten om een dynamische elektrostimulatietraining te kunnen bieden voor privé gebruik, personal trainers en sportscholen. Deze visie is geïnspireerd en gerealiseerd door één enkel woord: VRIJHEID. Het Wav-e systeem maakt gebruik van een unieke implementatie door het gebruik van een directe impuls en niet op het traditionele voltage gebaseerde elektrostimulatie. Op deze manier wordt in theorie de ideale golf van impulsen geproduceerd op het gebied van EMS.

// Spieropbouw met de Wav-e

                             Niet alleen efficient maar ook optimaal trainen.

Vermoeid na een lange dag werken en dan nog een uur naar de sportschool? Het is soms lastig om de juiste motivatie te vinden om dat strakke lijf te behalen en te behouden. Echter, de behoefte verdwijnt niet! De Wav-e stimulatie wordt door jou en je trainer gestuurd. Jij bepaalt welke spiergroepen extra aandacht verdienen en welke delen van het lichaam geaccentueerd moeten worden. De groei van kracht komt voornamelijk doordat je spiervezels groeien. In plaats van 30% groei aan spiervezels (zoals bij traditionele trainingen) zorgt de Wav-e voor 70% aan ontwikkeling van spiervezels.

// Afslanken met de Wav-e 

                             Breng je lichaam in topvorm.

Een steeds bekender fenomeen bij het afvalproces is het trainen van de spiermassa in plaats van alleen te focussen op cardiotraining. Waar je bij intensieve cardiotraining een aantal calorieën  op slechts die dag verbrandt, ligt dat bij spieropbouw heel anders. Door de toename van spiermassa neemt ook de verbrandingsmotor toe. Hierdoor verbrandt je niet alleen meer calorieën tijdens én kort na de training maar ook gedurende de weken daarna. Hoe meer spiermassa, hoe hoger je ruststofwisseling, wat leidt tot een aanzienlijk hoger calorieverbruik per dag. Hierdoor kom je niet alleen op het juiste gewicht maar breng je jouw lichaam ook weer in topvorm!

// Rugpreventie 

                             Rug en buikspieren sterk en stabiel houden.

85% van de mensen heeft of krijgt weleens te maken met rugklachten. Het is dan ook raadzaam om de rug -en buikspieren sterk en stabiel te houden. Dit kan door middel van een fysiotherapeut maar deze oefeningen worden vaak na de behandeling snel weer vergeten. Eén keer per week een training volgen met de Wav-e zorgt niet alleen voor een beter figuur maar dient ook als dé preventietool bij rugklachten.