0496/ 81 10 75

SUP & SUP-Bootcamp


SUP & SUP-Bootcamp

SUP is de afkorting van Stand Up Paddle. SUP is een laagdrempelige en veelzijdige sport. De basis van SUP heb je al binnen 5 minuten onder de knie, waardoor deze sport heel toegankelijk is voor iedereen. Met SUP kan je staand op een SUP-board en met een peddel in de hand de wereld op een relaxte of intensieve manier vanaf het water ontdekken. Tijdens het suppen onderwerp je je lichaam aan een complete work-out. Iedere spier in het lichaam wordt gebruikt om vooruit te komen en in balans te blijven.

Ben je op zoek naar een wat grotere uitdaging, dan is SUP-Bootcamp zeker iets voor jou! SUP-Bootcamp is een total body work-out die plaats vindt op het water. Squatten, lunges, burpees, russian twist, push-ups,… Al deze oefeningen voeren we uit op onze SUP-plank! Tijdens deze training zal er met het eigen lichaamsgewicht gewerkt worden. De extra moeilijkheidsgraad hier is de balans te bewaren die continue verstoord wordt door het water dat onder en tegen je plank duwt.

Prijs: 15€ voor 1 uur incl. board, peddel, reddingsvest

Wanneer:

  • Suplessen: deze lessen zijn op aanvraag en zullen plaats vinden van maart/april t.e.m. september/oktober (afhankelijk van het weer).
  • Supbootcamp: deze lessen worden in de loop van het jaar ingepland.

Waar: Schulens meer; Demer 60 – 3560 Lummen -> Verzamelen aan het botenpark bij het water.

bodyandsoul@outlook.be

 
[supersaas after=”Body&Soul_reservation” label=”Reserveer Nu ]

Vaardigheden

Gepubliceerd op

Om te kunnen reserveren, moet je eerst inloggen