OVER ONS

Body and Soul

Body and Soul is opgericht door mezelf, Nathalie Severyns. Al snel wist ik wat ik wou doen tijdens mijn leven. Mensen nieuwe dingen leren, hen helpen motiveren en stimuleren om hun doelen te behalen… daar wou ik mee aan de slag. Om dit te kunnen realiseren ben ik mij gaan inschrijven voor de opleiding Bachelor Lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie. Daarna was mijn honger nog niet gestild en zo heb ik ondertussen heel wat diploma’s op zak gaande van bootcampinstructeur, over sportverzorger tot personal trainer.

ONZE TRAINERS

Nathalie Severyns
Nathalie SeverynsPersonal Trainer
Zelf ben ik een groot sportliefhebber en dierenvriend. De laatste tijd kan je mij voornamelijk terugvinden op mijn koersfiets of MTB. Wanneer ik niet door de bossen aan het crossen ben of één of andere berg aan het beklimmen ben, ga ik ook regelmatig wandelen/lopen met mijn twee honden.
Kim Jacobs
Kim Jacobs Personal Trainer
Kim is sinds begin 2021 een vaste waarde geworden in ons trainersteam. Aanvankelijk is zij gestart als bootcampinstructrice, maar in augustus 2021 vond ze haar ware roeping als Powerstep instructrice. Zij bezorgt iedereen een zalige start van het weekend tijdens de lessen powerstep met haar vrolijke uitstraling en uitstekende keuze van muziek. Niemand verlaat de les zonder een boost endorfines! In haar dagelijks leven is zij werkzaam als pensioenconsulente bij CM Limburg.